Fitting studio in gebruik, tot eind maart introductiekorting!

 

Een week lang heb ik alle fitting spullen van Ping in huis gehad en ik mag zeggen dat het een groot succes is geweest. Met dank aan de leden van de Keppelse heb ik ruim mijn preorder behaald en kan ik na 7 januari officieel van start als fitting center voor Ping. 

Inmiddels heb ik ook een Callaway fitting kar staan met drie ijzer keuzes om mee te starten. In het voorjaar zal deze selectie uitgebreid worden en aangevuld met nieuwe modellen, houten en hybrides. De eerste Cobra demo clubs worden begin januari ook geleverd evenals de Titleist 818 hybrides en ijzers. De nieuwe F8 serie van Cobra verwacht ik in maart binnen te hebben.

Het is een ambitieuze start en daarom bied ik tot en met eind maart mogelijkheid om van alle beschikbare merken te bestellen met een korting (op de adviesprijs) van 10%. Het aankomende jaar ligt het opbouwen van de fitting studio als centraal punt op de agenda. Hoe meer ik verkoop hoe groter de kans dat ik alle grote merken kan blijven leveren tegen gunstige prijzen!

Wat is een fitting? 
Een fitting duurt 45 of 90 minuten afhankelijk van of u komt voor slechts een of twee clubs of een gehele set. De kosten zijn gelijk aan een individuele les maar dit bedrag wordt geheel of gedeeltelijk (maximaal 7,5% korting) van het aankoopbedrag afgehaald indien u overgaat op aanschaf.

Gedurende een fitting zullen we uitgebreid bespreken wat uw wensen en verwachtingen zijn van een set clubs. We kijken naar de ervaringen die u heeft met uw huidige set en wat er eventueel beter kan. We doen eerst een statische meting waar we kijken welke lengte, lie en gripdikte past bij uw lichaamsbouw. Vervolgens doen we een dynamische meting waarin we kijken naar de meest geschikte shaft en of u swing vraagt om een aangepaste lengte of lie voor uw clubs.Uiteindelijk gaat u na een fitting weg met zekerheid dat de set die u besteld, of de set die u al hebt, uitermate geschikt is voor uw golfspel. U krijgt van mij een garantie op eerlijk advies, goede service en prijzen die concurreren met de grote golfzaken in Nederland! Onderschat het belang van een geschikte set niet, laat u inspireren en breng uw niveau weer een stapje omhoog.