Dit jaar hebben we een prachtig aanbod aan winterlessen, waarbij iedereen kan kiezen voor een pakket dat ze willen gaan volgen.

Pakket 1 bestaat uit 10 lessen die met name gericht zijn op het verbeteren van uw balcontact bij alle slagen. Het resultaat hiervan zal een meer constant spel zijn met een verbetering in afstandscontrole en richting. Uiteraard zal er ook veel aandacht zijn voor creativiteit bij het korte spel en het leren lezen van greens.

Pakket 2 bestaat uit 8 lessen en richt zich op de techniek en het opbouwen van uw eigen swing aan de hand van oefeningen die u ook thuis kunt doen. Dit bouwt voort op en gaat dieper in op de Tathata trainingsmethode die we vorig jaar hebben geïntroduceerd. We besteden ook uitgebreid aandacht aan toepassing op hellingen en creëren van hogere en lagere balvluchten binnen het systeem.

Het voordeel van deze opzet is dat alle oefeningen in pakket twee thuis te doen zijn en zo kunt u op de baan trainen wat u tijdens de overige lessen geleerd heeft.

Pakket 1 (10 lessen van 45 minuten) € 149,- p/p
Deze lessen vinden plaats in week 43, 45, 47, 49, 51, 2, 4, 6, 8, 10

Pakket 2* (8 lessen van 45 minuten) € 119,- p/p
Deze lessen vinden plaats in week 44, 46, 48, 50, 3, 5, 7, 9

Neem pakket 1+2 samen voor slechts € 239,- p/p en indien u zelf een groep van 4 personen aanmeldt betaalt u zelfs maar € 219,-p/p!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar golfacademie@keppelse.nl. U kunt zelf een groep samenstellen of u individueel aanmelden zodat wij een groep samenstellen. We richten ons op groepen van 3-6 personen. Geef bij aanmelden even aan of u een voorkeur heeft qua pro.

Geef ook aan wat u voorkeur heeft qua dag en tijdstip.

*Bij Hein is het alleen mogelijk om pakket 1 af te nemen.