Volgende week gaan we van start!

Klik hier om gelijk uw seasonpass te kopen. € 30 korting en een bonuswedstrijd rond de feestdagen!

Deelname aan de wintercompetitie kost € 10 per keer. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket te nemen voor de winter en dan betaal je in 1 keer € 130,-.

Ons doel is om iedere avond aanwezig te zijn van 17.00-21.30. Het grootste deel hiervan zal Roy aanwezig zijn om te begeleiden maar ook Frank en Renske zullen een deel van het werk op zich nemen. We doen ons best om duidelijk aan te geven wie er aanwezig is in de agenda. Naast de avonden zal het ook mogelijk zijn dinsdag en donderdag ochtend in te schrijven tussen 09.00 en 12.00.

Er kunnen maximaal 3 personen deelnemen per tijdsblok van 90 minuten.

Hoe meldt u zich aan?

Stap 1: Ga eerst naar het overzicht door te klikken op de onderstaande link. U kunt hier zien welke (groene) vakjes beschikbaar zijn en wie er allemaal spelen. U kunt zich in dit scherm niet aanmelden!

Klik hier voor het overzicht.

Stap 2: Onthoud het gekozen tijdstip en ga naar de lesagenda om u aan te melden. U kunt inloggen in de agenda met uw keppelse lidgegevens. Klik op het oranje vakje waar u wilt inschrijven en bevestig in de pop-up uw inschrijving door rechtsonder te klikken op ‘bevestig groepsafspraak’.

Klik hier om naar de lesagenda te gaan.ga naar de lesagenda