Vanaf oktober is Roy Teunissen standaard op woensdag aanwezig op de club. Roy zal een groot deel van de dag openstellen in de simulator agenda. Indien u graag gebruik wilt maken van de simulator is dat dus in te boeken via de online agenda door te klikken op deze link.

Naast de woensdag zal de simulator ook op beperkte andere momenten beschikbaar zijn. Neem contact op als u buiten de beschikbare tijden wil komen.

De mogelijkheden

U kunt de simulator huren per uur voor slechts € 25. U krijgt dan de mogelijkheid om zelf te trainen met ondersteunging van TrackMan of u kunt ervoor kiezen om een baan te spelen.

Daarnaast bieden wij nu ook de mogelijkheid om een half uur af te huren voor de TrackMan combinetest. Deze test bestaat uit 60 slagen en wordt gedaan door spelers over de hele wereld. Je krijgt een overzicht van hoe ver je slaat met elke club en je ziet patronen in je balcontact en balvlucht. Bij een combinetest is altijd een pro aanwezig om u te begeleiden en te wijzen op de informatie waar u echt wat aan heeft!

U krijgt een rapport toegestuurd van TrackMan via de mail.