Onze visie

Een complete en persoonlijke aanpak

 

Golf is een bijzonder en complex spel. Wij streven er op de Keppelse naar om het voor iedereen zo eenvoudig en zo leuk mogelijk te maken. Of u nou een beginner bent die leuk op weg geholpen wil worden, een ervaren veteraan die nog even binnen het huidige framewerk verbetering wil zien, een perfectionist die op zoek is naar zijn optimale swing of een doelgerichte golfer die alleen interesse heeft in balcontrole en begrijpen hoe het spel wordt gespeeld,  ons team heeft de kennis en motivatie in huis om u te helpen uw doelen te bereiken met plezier!

Techniek: Door middel van beproefde methodes optimaliseren we uw huidige techniek of gaan we op zoek naar uw eigen optimale, stabiele en krachtige swing.

Tactiek: Breng uw geleerde vaardigheden in de praktijk door aandacht te besteden aan situaties in de baan en hoe u het beste gebruik kunt maken van de patronen in uw spel.

Mentaal: Met behulp van kennis op gebied van het leerproces en met behulp van principes uit de martial arts helpen wij u om maximaal te genieten van het golfspel en om te gaan met druk.

Fysiek: Samen met PGA-erkende sportfysiotherapeut Coen Sloot werken we aan uw flexibiliteit en stabiliteit. Voor de echte fanatieke golfer kunnen er ook serieuze fitnessprogramma’s worden opgesteld.

Materiaal: Afwijkende ballen kunnen veroorzaakt worden door clubs die niet bij u passen! Een goede setsamenstelling kan u meerdere slagen per ronde schelen!

Beide professionals hebben hele ruime ervaring opgedaan op het gebied van lesgeven. Frank heeft zowel als amateur als professional ervaring opgedaan in grotere toernooien en kan deze ervaringen overbrengen op betere spelers. Wij kunnen vol overtuiging zeggen dat we u kunnen helpen om uw vaardigheden te verbeteren op alle vlakken en meer plezier te hebben in het spel!

Verbeter uw techniek, verbeter uw balcontact en -controle, verhoog uw kennis en laat denken in de baan los. Train om echt beter te worden en leer uw swing en het spel te begrijpen. Geniet van het leerproces!

Mee met de tijd

Wij houden de traditie van het spel in stand maar gaan ook mee met de tijd als het gaat om lesmethodes en materialen. Afgelopen jaar is flink geïnvesteerd in de teaching-en-fittingstudio en deze is nu zowel te gebruiken om ballen naar buiten te slaan als met gesloten deuren op de simulator. Wij kunnen uw slag tot in detail bekijken met behulp van video- analysesoftware en meten uw balcontact met behulp van TrackMan 4.

De laatste jaren zijn er veel vernieuwingen op gebied van lesgeven zoals bijvoorbeeld de nieuwe balvluchtwetten (D-Plane). We komen steeds meer te weten over het leerproces en hoe dit verschilt van persoon tot persoon. Wij zijn gedreven in ons vak en zijn daarom altijd op de hoogte van vernieuwingen op elk gebied!

De voordelen van TrackMan 4

Trackman wordt gebruikt door 75% van de tourspelers en dat is niet voor niets. De voordelen van TrackMan zijn zeer groot maar hier een paar kernpunten:
  • Professioneel clubfitten met behulp van eigen ballen.
  • Lessen in de avond of met slecht weer op de golfsimulator.
  • Analyse van ‘impact’ met gedetailleerde informatie over hoe u de bal raakt en patronen in uw spel.
  • Vergelijk uw niveau op verschillende spelonderdelen met spelers over de hele wereld.
  • Combineer ‘impact data’ met videoanalyse voor directe feedback van wat u doet en voelt.

*TrackMan 4 en de simulator zijn eigendom van Frank Hoekzema en worden alleen door Frank gebruikt bij de lessen.