Simulator

TrackMan-simulator op de Keppelse

Onze prachtige teaching-en-fittingstudio op de Keppelse is om te bouwen naar een afgesloten ruimte met golfsimulator. Ook bij slecht weer of als het buiten donker is kunt u dus bij ons terecht om te lessen, trainen of zelfs spelen op een verzameling topbanen over de wereld. Wij beschikken over de meest recente software van TrackMan om uw spel te analyseren en de E6 Golf Simulator-software voor een realistische drivingrange en ervaring in de baan.

Tarieven

  • 60 minuten op de simulator trainen of spelen met maximaal 3 personen voor slechts € 25.
  • 45 minuten les op de simulator met Frank Hoekzema tegen normaal lestarief van € 50 voor 1 persoon en € 55 voor 2 personen.

 

Lessen en fitten

Wilt u in de avond lessen als het donker is of doet u met slecht weer liever de deur dicht en de kachel aan? Op de Keppelse bieden we de mogelijkheid om door te gaan met lessen in onze afgesloten en verwarmde teaching-en-fittingstudio. U kunt met behulp van onze prachtige installatie precies zien wat u doet en op een zeer effectieve manier aan uw spel werken.

Omdat u slaat in een doek is het ook mogelijk om uw eigen ballen te gebruiken en dat levert een bijzonder optimale ervaring op als u komt fitten voor een nieuwe set.

Trainen

Een uur trainen kan heel erg leuk en leerzaam zijn op de TrackMan-simulator. U kunt gebruikmaken van de TrackMan-software om exacte gegevens te verzamelen over hoe uw club de bal raakt en wat de bal allemaal doet en dit kan allemaal met uw eigen golfballen. Leer precies hoe ver u slaat met iedere club en hoe u uw slag kunt optimaliseren.

U kunt zelf trainen op momenten dat de simulator beschikbaar is; er is dan altijd iemand van de Academie aanwezig om u te ondersteunen.

 

Spelen

Betrouwbare gegevens van TrackMan 4 maken het een bijzondere en net echte ervaring als u speelt op een van de prachtige topbanen over de wereld. U slaat tegen een doek waar met een full-hd-beamer een projectie getoond wordt van een golfbaan. U ziet de bal vliegen alsof u daar echt bent.

Als u wil weten wanneer de simulator beschikbaar is om gehuurd te worden kijkt u op https://simulatorkeppelse.igolfinstructor.com. Buiten de in de agenda beschikbare tijden kunt u altijd contact opnemen om op aanvraag iets in te plannen.