Simulatormogelijkheden

Lessen en fitten

Wilt u in de avond lessen als het donker is, of doet u met slecht weer liever de deur dicht en de kachel aan? Op de Keppelse bieden we de mogelijkheid om door te gaan met lessen in onze afgesloten en verwarmde teaching-en-fittingstudio. U kunt met behulp van onze prachtige installatie precies zien wat u doet en op een zeer effectieve manier aan uw spel werken.

Omdat u slaat in een doek is het ook mogelijk om uw eigen ballen te gebruiken en dat levert een bijzonder optimale ervaring op als u komt fitten voor een nieuwe set.

Trainen

Een uur trainen kan heel erg leuk en leerzaam zijn op de TrackMan-simulator. U kunt gebruikmaken van de TrackMan-software om exacte gegevens te verzamelen over hoe uw club de bal raakt en wat de bal allemaal doet en dit kan allemaal met uw eigen golfballen. Leer precies hoe ver u slaat met iedere club en hoe u uw slag kunt optimaliseren.

U kunt zelf trainen op momenten dat de simulator beschikbaar is; er is dan altijd iemand van de Academie aanwezig om u te ondersteunen.

 

Spelen

Betrouwbare gegevens van TrackMan 4 maken het een bijzondere en net echte ervaring als u speelt op een van de prachtige topbanen over de wereld. U slaat tegen een doek waar met een full-hd-beamer een projectie getoond wordt van een golfbaan. U ziet de bal vliegen alsof u daar echt bent.

Als u wil weten wanneer de simulator beschikbaar is om gehuurd te worden kijkt u in de simulator agenda. Buiten de in de agenda beschikbare tijden kunt u altijd contact opnemen om op aanvraag iets in te plannen.

TrackMan Combinetest

Deze test bestaat uit 60 slagen en wordt gedaan door spelers over de hele wereld. Je krijgt een overzicht van hoe ver je slaat met elke club en je ziet patronen in je balcontact en balvlucht. Bij een combinetest is altijd een pro aanwezig om u te begeleiden en te wijzen op de informatie waar u echt wat aan heeft!

U krijgt een rapport toegestuurd van TrackMan via de mail.

Tarieven

  • 60 minuten op de simulator trainen of spelen met maximaal 3 personen voor slechts € 25. Perfect geschikt om in detail uw afstanden te meten met iedere club in de tas.
  • 45 minuten les op de simulator met Frank Hoekzema tegen normaal lestarief van € 50 voor 1 persoon en € 55 voor 2 personen.
  • TrackMan Combinetest 30 minuten voor € 15.