TrackMan-wintercompetitie

TrackMan-wintercomopetitie 2019

Dit jaar hebben we een uitgebreider programma en prachtige nieuwe software van TrackMan,waardoor het visueel aantrekkelijker is geworden en nog realistischer in de speelervaring. De ruimte zelf heeft ook een kleine renovatie gehad, waardoor het afslaan en het putten een aangenamere ervaring is geworden.

Opzet van de wintercompetitie

  • 16 weken competitie. Week 44-51 en 2-8.
  • Iedere week spelen we een andere 9 holes.
  • Klassementen voor bruto, netto en beat the pro.
  • Er zijn mooie prijsjes te winnen voor alle klassementen.

Kosten en beschikbaarheid

Deelname aan de wintercompetitie kost € 10 per keer. Ons doel is om iedere avond aanwezig te zijn van 17.00-21.30 uur. Het grootste deel hiervan zal Roy aanwezig zijn om te begeleiden maar ook Frank en Renske zullen een deel van het werk op zich nemen. We doen ons best om duidelijk aan te geven in de agenda wie er aanwezig is. Naast de avonden zal het ook mogelijk zijn dinsdag- en donderdagochtend in te schrijven tussen 09.00 en 12.00 uur. Er kunnen maximaal 3 personen deelnemen per tijdsblok van 90 minuten.

Hoe meldt u zich aan?

Om u aan te melden voor de competitie klikt u op onderstaande link. U krijgt een overzicht te zien in een online Google-Docs-bestand. U kunt hier zelf een beschikbaar (groen) vakje aanklikken en u naam invullen. Klik hier voor het overzicht. Belangrijk!

  • Indien u via een smartphone of tablet wil aanmelden moet u de app van Google Docs installeren om het bestand te kunnen bewerken. Hierin zult u moeten inloggen met een Google-account.
  • Indien u op een pc of Mac-computer wil aanmelden, kunt u als anonieme gebruiker in de internetbrowser het bestand gewoon bewerken.
  • Indien u er niet uitkomt geef dan aan Roy of Frank door welk tijdstip u graag wil spelen zodat wij uw naam in het schema kunnen zetten.

 

 


Weekprijzen en prijzen voor het eindklassement

Dit jaar zijn mooie prijsjes te winnen voor het eindklassement. Ook zijn er kleine weekprijzen voor de bruto en netto winnaars. Wij zullen na afloop van de competitie een avond inplannen om de prijzen voor het klassement uit te reiken onder het genot van een drankje.

 

Uitslagen

Week 1

Week 2: Sheltor Harbor 1ste 9 holes

Week 3: Crystal Pines 1ste 9 holes

Week 4: St Andrews Old Course 2de 9 holes

Week 5: PGA National 1e 9 holes

Week 6: Sea Island Seaside Course 1ste 9 holes

Week 7: Albany Golf Course 1ste 9 holes

Week 8: Kissing Tree 1ste 9 holes

Week 9: Rungsted Golf Klub 2de 9 holes

Week 10: Innisbrook GC. Copperhead 2de 9 holes

Week 11: Sea Island Plantation course 2de 9 holes

Week 12: Interlachen Country Club 2de 9 holes

Week 13: Castle Course St. Andrews 2de 9 holes

Week 14: Sedgefield Country Club 1ste 9 holes

Stand heren bruto (na week 14)

Stand heren netto (na week 14)


 

 

 

 

Stand dames bruto (na week 14)

Stand dames netto (na week 14)

Beat the pro (na week 14)