TrackMan-Wintercompetitie

TrackMan-wintercomopetitie 2019

Dit jaar hebben we een uitgebreider programma en prachtige nieuwe software van TrackMan zelf waardoor het visueel aantrekkelijker is geworden en nog realistischer in de speelervaring. De ruimte zelf heeft ook een kleine renovatie gehad waardoor het afslaan en het putten een aangenamere ervaring is geworden.

Opzet van de wintercompetitie

  • 16 weken competitie. Week 44-51 en 2-8.
  • Iedere week spelen we een andere 9 holes.
  • Klassementen voor bruto, netto en beat the pro.
  • Er zijn mooie prijsjes te winnen voor alle klassementen.

Kosten en beschikbaarheid

Klik hier om gelijk uw seasonpass te kopen. € 30 korting en een bonuswedstrijd rond de feestdagen!

Deelname aan de wintercompetitie kost € 10 per keer. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket te nemen voor de winter en dan betaal je in 1 keer € 130,-.

Ons doel is om iedere avond aanwezig te zijn van 17.00-21.30. Het grootste deel hiervan zal Roy aanwezig zijn om te begeleiden maar ook Frank en Renske zullen een deel van het werk op zich nemen. We doen ons best om duidelijk aan te geven wie er aanwezig is in de agenda. Naast de avonden zal het ook mogelijk zijn dinsdag en donderdag ochtend in te schrijven tussen 09.00 en 12.00.

Er kunnen maximaal 3 personen deelnemen per tijdsblok van 90 minuten.

Wanneer beginnen we?

We gaan weer van start in week 44. De agenda zal twee weken daarvoor open staan om te boeken. Heeft u zelf een groepje dan adviseren we er snel bij te zijn want we verwachten dat het weer snel vol gaat lopen.

In de tussentijd hebben wij de simulator weer beschikbaar voor mensen die zelf wil spelen. Voor € 25 per uur kunt u met maximaal 3 personen terecht. Neem contact op met Frank of Roy om een afspraak te boeken!


Klassementen

Na de eerste speelweek krijgt u hieronder de klassementen te zien

 


Prijzen voor het eindklassement

Dit jaar zijn mooie prijsjes te winnen voor het eindklassement.

 

Heren (week 1)

 

 

 

Dames (week 1)
Beat the pro (week 1)